Kako do savršen izgled?

Sa preko 19 godina iskustvom mi smo vaš siguran izbor.

Nadogradnje Noktiju sa UV /LED Gel i Akril

Ne postoje zena koja danas ne ulepsava svoje nokte sa gelom ili akrilom. Postoje dilema oko toga koja je bolja tehnika, a odgovor je samo vas izbor. Obe tehnike su divne ako se dobro uradjene. Nijedna od njih ne utice vasih prirodnih noktiju. 

Svilene Trepavice

Danas postoje svilene, sintetičke i prirodne trepavice. Sibirska vlakna se obično koriste za prirodne trepavice. Pored toga, trepavice se razlikuju po dužini, debljini, zakrivljenosti i boji. Dužina varira od 6 do 16 mm, a debljina od 0,05 do 2,5 mm i nekoliko formama.

Gustoћa zavisi od vaših želja i izgleda koji želite da postignete – prirodnog ili glamuroznog. Dužina i debljina trepavica takoђe se mogu odrediti dužinom i debljinom vaših prirodnih trepavica.

Prirodni izgled

Diskretan i nenametljiv, niko neћe primetiti nadogradnju i neћete morati da nosite maskaru svaki dan, a ipak i kad spavate izgledačete savršeno.

Glamurozan izgled

Vaše trepavice možemo produžiti i do 70%, a volumen može biti i do 6 puta veči od vaših prirodnih trepavica.

Prirodan oseћaj

Uz našu profesionalnu nadogradnju nečete se osečati neprijatno, naprotiv, osečačete kao da je nadogradnja prirodna i deo vas.

Permanentni Makeup - Microblading - Japonska metoda & Puder ombre obrva - sa aparatom

Microblading  je semi permanentno apliciranje pigmenta mikroiglicama koja simulira prirodan izgled dlačica različitih dužina i debljina. U ovoj metodi se ne koristi aparat  već se dlačice unose u kožu jako plitko posebnim nožićem i obrva dobiva potpuno prirodan izgled. 

Ombre ili puder obrve je vrsta trajne sminke koja odlicno i vrlo prirodno imitira izgled sencanja na vasim obrva. Ova tehnika je idealna okolikom ni ste kandidat za Microblading i zelite samo malo naglasiti obrve, a i za one koje zele dramaticnije, tamnije i deblje obrve. 

 

Scroll Up

Ready to Get 1 Month FREE Bookkeeping Service?

Drop Your Info Bellow